Nederlands English Deutsch Français
Contact

Waarom Diima

Mijn doel is het om jou gelukkig te laten voelen en dat je jouw gezondheidspotentieel bereikt.

Als voormalig arts met jarenlange ervaring, heb ik me gerealiseerd dat ziekte vaak voortkomt uit stress. Als fervent single handicap golfer, heb ik geleerd om systematisch en gestructureerd te zijn in mijn aanpak.

Zo ben ik een stressdetector geworden, die u helpt om stressoren op te sporen en te identificeren en ze op holistische wijze te verminderen met behulp van individuele programma's.

Ik bied je langetermijnstrategieën en gerichte ontspannings- en verlichtingsmethoden voor elke dag. Met eenvoudige technieken bekijken we samen uw vooruitgang en houden we de motivatie om te veranderen hoog.

Mijn benaderingen zijn onconventioneel en duurzaam.

Neem vrijblijvend contact met me op.

Waarom ik coach ben geworden.

Ik heb meer dan tien jaar in Nederland als arts gepraktiseerd.

Tijdens mijn studies en mijn latere loopbaan heb ik heel wat patiënten ontmoet die zich niet begrepen voelden ten aanzien van de artsen.

Persoonlijkheid en tijd is iets wat ik in mijn coaching heb verwerkt.

Vertrouwen en hoop is iets dat opnieuw kan worden ontwikkeld en dat zeer bevorderlijk is voor genezing.

Als ik zoek naar redenen voor de medische blokkade, is genezing in de meeste gevallen weer mogelijk.

Voorbeeld:

U hebt al twee jaar constant pijn en hebt daarvoor verschillende artsen geraadpleegd. Overal kreeg je hetzelfde antwoord, "Vanuit medisch standpunt is alles in orde. Je bent gezond!"

Hoe moet je leven met dat antwoord?

Wil je genoegen nemen met dat antwoord of wil je een oplossing vinden om de pijn te verslaan?

Als arts had ik nooit genoeg tijd om mijn patiënten te helpen zoals ik had gewild.

Dit is precies de reden waarom ik besloot te gaan werken als medisch coach en emotie coach om op lange termijn verbeteringen aan te brengen.

Vandaag ben ik zeer gelukkig dat ik naar mijn patiënten kan luisteren (op de golfbaan, buiten, online of in mijn praktijk) en hun leven kan verbeteren, of er nu een medische reden of een andere reden is.

Er kan ook een heel ander doel in je leven zijn dat je zou willen bereiken. Ik zou u graag professioneel begeleiden in dat proces.

Neem vrijblijvend contact met me op.

Maandelijkse coaching